Loading…

Gratis norskkurs

Odd2 Odd Bjerga
Gratis norskkurs -

Gratis norskkurs

Gratis norskkurs for deg som er på begynnernivå. Kurset vil gi deg en innføring i skriftlig og muntlig norsk. Vi går gjennom de første kapitlene av Norsk på 1-2-3 og enkelte nettbaserte oppgaver.

Tuesday, February 28, 2017

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gratis norskkurs for nybegynnere

Join our free, fun and educational introduction course to the Norwegian language! You will learn to use basic common words, get introduced to the beginner level course curriculum and get to know other students.

  • 6 hours classroom lessons at Lingu Oslo (Rådhusgata 20)
  • 8 instructional videos

[/vc_column_text][ultimate_spacer height="15"][dt_button link="https://lingu.adeptlms.com/courses/free-introduction-course-in-norwegian" size="big"]Register now[/dt_button][ultimate_spacer height="50"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Gratis ukentlig webinar i norsk

Er du interessert i å prøve ut våre norskkurs? Vi tilbyr en rekke undervisningstimer på nett, og i Oslo og Stavanger.   [meetings date_title=0 public=1 limit=3]   Vi har begrenset antall plasser på timene i Oslo og Stavanger, men på nettet er det plass til alle.    

 

Kursbevis

Lingu er en godkjent av Kompetanse Norge som privat kurstilbyder i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Les mer om vår godkjenning her.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]